Hagyomány, ízlés, vadászat

A vidéki földbirtokosok és városi értelmiségiek mellett a Dudits család felmenői között találjuk az 1932-ben Budapesten megnyílt Bucsinszky Kávéház alapítóját, Bucsinszky Lajost is. A kastélyépítő id. Dudits Gábor visszatérve a családi vendéglátó hagyományokhoz, feleségével Mártával közösen éppen e területen valósította meg életművét. Első, a mai Dudits családi szállodák alapját megteremtő vállalkozása az 1987-ben megnyílt Révész Kocsma volt, ami mára Győr egyik legnagyobb családi kézben lévő szállodájává és kedvelt rendezvényhelyszínévé vált. A Révész Hotelt és Éttermet ma lánya, Liza, valamint fia, Gergely és családjaik viszik tovább.

A kastély megépítésével édesapám, Felesége szülőfalujában, Soboron, nagy álmát valósította meg, hogy visszahozza a régi korok hangulatát és megfelelő környezetet biztosítson gyarapodó antik bútor- és trófeagyűjteménye számára.

Természetközeli szemléletét és szépre törekvési vágyát én is magaménak vallom, így örököseként ezen az úton haladok tovább feleségemmel Dórával és három gyermekünkkel, Zsigmonddal, Johannával és Ludovikával.

A sobori mindennapokat ma is ez a hagyomány határozza meg.
Hadd köszöntsük vendégeink között!

Dr. Dudits Gábor
tulajdonos